Villa De Proost

Uniek woonconcept voor senioren

Op wat oudere leeftijd kunnen de eenzaamheid en de dagelijkse beslommeringen van de eigen woning zwaar beginnen te wegen. Met steeds minder mogelijkheden om zich als persoon nog nuttig en gewenst te voelen, ervaren senioren dat hun levenskwaliteit steeds verder achteruit gaat. Dat valt eens zo zwaar na een mooi, gevuld en boeiend leven.

Daarom heeft Villa de Proost met zijn assistentiewoningen in Rillaar een nieuw kleinschalig woonconcept gecreëerd waar senioren kunnen genieten van het leven en samen met de andere bewoners een mooie, zorgeloze oude dag beleven. Want het leven is pas echt de moeite wanneer er weer tijd en ruimte voor sociaal contact is.

In Villa de Proost vinden senioren een nieuwe thuis en een nieuwe start waar vriendschap, comfort, respect voor elkaar en gezelligheid centraal staan en dat in een luxueuze en sfeervolle omgeving. 

Luxueus verblijven in erfgoed

Villa de Proost is een prachtig en majestueus pand dat officieel erkend werd als erfgoed. Het is omringd door een grote, omwalde wandeltuin. Het domein biedt rust en comfort, maar is daarnaast ook een stimulerende omgeving die goed gelegen is in Rillaar om als uitvalsbasis te dienen voor culturele uitstappen.

Alles in Villa de Proost is luxueus, stijlvol en fris aangekleed met hoogwaardige materialen terwijl de dienstverlening alles biedt wat nodig is om aan alle noden te kunnen voldoen. Uiteraard wordt bij de inrichting van de wooneenheden zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen van elke bewoner.

Persoonlijke dienstverlening

Villa de Proost hecht erg veel belang aan zowel het fysieke als mentale welzijn van de bewoners. Iedereen kan zich uitleven in zijn persoonlijke bezigheden en, samen in de leefruimten of in de tuin. Ook de maaltijden die facultatief worden aangeboden (en zeer worden geappreciëerd) worden aan de individuele voorkeuren aangepast.

Uniek aan het concept van Villa de Proost is het belang dat wordt gehecht aan het menselijk contact en de persoonlijke voorkeuren, vandaar de permanente ondersteuning met uitgebreide facultatieve dienstverlening. Zoals in een assistentiewoning nemen de bewoners waar mogelijk actief deel aan het dagelijkse leven, zowel in de keuken of in de tuin en mogen ze ook een handje toesteken bij het onderhoud.

Meer weten over het seniorenpension

Als je op zoek bent, voor uzelf of voor familie of vrienden, naar een nieuwe warme en luxueuze woonomgeving waar ouderen zich thuis kunnen voelen, aarzel dan niet om contact op te nemen. Of stuur uw gegevens naar info@villadeproost.be.

Woonzorgcentrum - Villa de Proost
verzorgingstehuis - Villa de Proost pension - Villa de Proost