Samen thuis zijn: het samenwonen voor ouderen

Villa De Proost - Rillaar - Concept

Welkom, zo staat het op de schouw in ons mooie pand!

Villa de Proost is een woonplaats voor ouderen die zoeken naar prettig gezelschap en een fijne babbel, naar een keer de slappe lach hebben, om thuis nog eens een verjaardagfeest te geven en er de achterkleinkinderen te zien spelen. Zo'n nieuwe thuis, een nieuwe start met nieuwe vrienden in een gezellige huiselijke omgeving zijn immers de dingen waar het in ons seniorenpension om draait: samen genieten van het leven en het samenwonen voor ouderen te Rillaar zo aangenaam mogelijk te maken.

Hoeveel je je wil laten verwennen bepaal je zelf.  Villa de Proost biedt een uitgebreide dienstverlening maar ook als je graag meehelpt in de keuken of in de tuin dan is dat net zo goed mogelijk. We leven in elk geval samen, binnen en buiten zoals het weer het toelaat. Wil je even op jezelf zijn, dan kan dat op je eigen comfortable en ruime kamer ingericht naar je eigen smaak en met je eigen meubelen.

Villa de Proost is bovendien gelegen in een mooie groene omgeving met een ommuurde tuin waar je het hele jaar door kan genieten van de gezonde lucht, of als het te koud is onze grote veranda.

Kom eens kijken en kennis maken om te zien of onze manier van 'samen'-wonen je kan bekoren.

Je kan hier contact opnemen of stuur je gegevens naar info@villadeproost.be.